to top

Μακαρονάδα με κιμά

Δεν είναι ότι ξεμείναμε από συνταγές και γράφουμε τις κλασσικές αλλά επειδή σας έχουν “δυσκολέψει”, τα πιο απλά, πάμε να τα μάθουμε καλύτερα..

Υλικά
κιμάς μοσχαρίσιος,
κρεμμύδι ξερό,
πελτέ, κύβο ζωμό κότας,
κρασί λευκό,
λάδι, μπαχάρι 3 4 κόκκους,
2 φύλλα δαφνης,1
ξυλάκι κανέλλα,
σπαγγέτι η οτι άλλο ζυμαρικό θέλουμε,
τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας


Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τον κιμά.  Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πελτέ 2 κουταλιές & ανακατεύουμε. Αφού τσιγαριστεί το κρέας, προσθέτουμε νερό,  κύβο,  δάφνη, κανέλλα, μπαχάρια, αλάτι, πιπέρι κ μαγειρεύουμε για 25 – 30 λεπτά. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά μας. Οταν είναι έτοιμα – να τα δαγκώνουμε λίγο – τα σουρώνουμε, τα τσιγαρίζουμε με λίγο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, σερβίρουμε… 

E7D10E99-20EB-46B3-9B31-8BBAF0356651tip: Μακαρόνια, κιμάς, τυρί – αυτή είναι η σωστή σειρά..

 

Βαγγέλης Αγαπητός

Αν κάποιος συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αγαπητό, πρέπει να προσέξει κάποια πράγματα: να μην του μιλήσει το πρωί, να μάθει πως πίνει τον καφέ του, να μην του μιλήσει στη συνέχεια & να γνωρίζεις τι σημαίνει το ΚΤΓ ( κουταλάκι του γλυκού). Λάτρης της μπάλας είτε ποδοσφαιρικής, είτε του μπάσκετ. Γέννημα θρέμμα κέντρου, δεν θέλει να φύγει από κει, ότι και του λένε. Η μαγειρική είναι τέχνη θα σου πει, η ικανοποίηση όταν κάποιος απολαμβάνει ένα πιάτο του είναι τεράστια.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found