to top

Τορτίγια με πρόβειο κιμά, καυτερή σάλτσα με ντοματίνια και chili by Εμμανουήλ Πυθάρας

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η τορτίγια έχει σχέση με Ελληνική κουζίνα αλλά αυτό δεν σημαίνει – ότι κάποιοι που μπορούν – δεν πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο σνακ! Η πρόταση αυτή την εβδομάδα από τον Εμμανουήλ Πυθάρα – chef του αγαπημένου μας Brokies – είναι για λίγο πιο τολμηρούς, μια που η σάλτσα που συνοδεύει το πιάτο είναι extra καυτερή! Αν και επειδή ο chef έχει προβλέψει, ανοίξτε το κουτάκι, το γιαούρτι με δυόσμο θα σας ανακουφίσει. 

→ Τορτίγια με πρόβειο κιμά, καυτερή σάλτσα με ντοματίνια και chili. Τολμήστε το με cocktail που θα έχει βάση την τεκίλα. Και καλή σας όρεξη..

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following