to top

Καπνιστή χοιρινή μπριζόλα με bravas και σάλτσα μελιού by Εμμανουήλ Πυθάρας

Η καπνιστή μπριζόλα είναι από τα πιάτα, που αν το πετύχεις σωστά δεν το ξεχνάς ποτέ και για κανένα λόγο δεν το συγκρίνεις με κάτι άλλο – κατηγορία από μόνο του. Στο αγαπημένο μας στέκι Brokies, o chef Εμμανουήλ Πυθάρας, ετοίμασε καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, με πατάτες bravas και όλο αυτό το συνοδεύει με σάλτσα μελιού. Αν πιστεύετε ότι θα φάτε κάτι καλύτερο, κάπου αλλού, παρακαλούμε, ενημερώστε μας… 

 

→ Καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, με πατατες bravas και σαλτσα μελιου, μπύρα παγωμένη και καλή μας όρεξη..

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following