• Home
  • Interviews
  • Interviews 2
  • Editors
  • Urban City
  • Urban Deco
  • Urban People
  • Categories
    • Drink / Eat
    • Entertainment
    • Health / Beauty
    • Under the Stars
    • #summer is
  • Contact
  • Home
  • Interviews
  • Interviews 2
  • Editors
  • Urban City
  • Urban Deco
  • Urban People
  • Categories
    • Drink / Eat
    • Entertainment
    • Health / Beauty
    • Under the Stars
    • #summer is
  • Contact

Πορτατίφ – μια προσωπική υπόθεση

03/17/2017

Έχουμε ξαναμιλήσει για φωτιστικά αλλά σήμερα πάμε να τα δούμε λίγο πιο προσεκτικά. Ένα από τα αγαπημένα μας φωτιστικά μέσα στο σπίτι είναι το πορτατίφ.

Τα παλιότερα χρόνια ένα πορτατίφ περιοριζόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα, πάνω στο κομοδίνο. Τώρα πια τα πράγματα άλλαξαν, το πορτατίφ μπορεί να είναι πάνω στο μπουφέ της τραπεζαρία, σ ένα σύνθετο στο σαλόνι, σε ένα ράφι στην βιβλιοθήκη μας αλλά και σ ένα μικρο έπιπλο στο διάδρομο. Σε κάποια σπίτια λειτουργούν σαν κεντρικός φωτισμός, μια που το αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει είναι πιο ζεστός, ατμοσφαιρικός και σίγουρα πιο διακριτικός φωτισμός.

 

 

Στους μεγάλους χώρους του σπιτιού συνηθίζουμε να ταιριάζουμε τα πορτατίφ είτε με τον κεντρικό φωτισμο, είτε με την υπόλοιπη διακόσμηση για να ταιριάξει με το ύφος και στυλ που έχουμε επιλέξει. Αν θα με ρωτήσετε, στην κρεβατοκάμαρα αγοράστε κάτι που θέλετε και όχι κάτι που ταιριάζει απλά με τον υπόλοιπο χώρο. Το μικρό αυτό φωτιστικό δίπλα σας, που σας φωτίζει λίγο πριν κοιμηθείτε, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

 

Share

Urban Deco

Πέννυ Ανταλουδάκη
Ειμαι η Πηνελοπη που τη φωνάζουν Πεννυ και επίσης αυτη που με φωνάζουν γνωστοί και άγνωστοι ,όταν θέλουν αυτό το "κατι" που μπορεί να τους αλλάξει το χώρο τους. Απο πάντα έκανα εικόνες απο το κάθε τι που μου τραβούσε την προσοχή και το έκανα νοερά δικό μου ,μέσα στο σπίτι μου,έξω απο αυτό ,με λίγα λόγια φτιάχνω πάντα το σκηνικό που θέλω να με περιβάλλει! Αγαπώ τα ταξίδια,τη μουσική,τις επισκέψεις σε μουσεία ,τις ταινίες.Θελω να μπορώ να αλλάζω συχνά τα έπιπλα,τα χρώματα ανάλογα με τη διάθεση και με την εποχή...κατι με χρυσόσκονη για τα Χριστούγεννα ,ζωντανά χρώματα την άνοιξη ,κοχύλια το καλοκαίρι !Γιατι η ζωή μας ειναι σύντομη και ειναι ωραίο να μπορούμε να την κάνουμε όμορφη!!

  • Τελευταία Άρθρα

    • Η σπουδαία κυρία του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου
    • Μάρω Κοντού – Μια από τις τελευταίες Σταρ
    • Είδαμε την παράσταση | Του αγοριού απέναντι
    • Πλατεία Μοναστηρακίου
    • Δέσπω Διαμαντίδου – Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς






© Copyright LetsBlog Theme Demo - Theme by ThemeGoods