to top

Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Η καλοσύνη. Κι αν την ξέχασες, έστω μην την υποτιμάς. Σπανίζει αλλά υπάρχει βαθιά ριζωμένη στις πιο αγνές ψυχές.

Κι αν δε την γνώρισες μην αδιαφορήσεις αν την συναντήσεις. Αν δεν την έδωσες ποτέ, μην απλώσεις το χέρι να την πάρεις γιατί δε σου αξίζει. Κι αν την μοιράζεις απλόχερα κάθε που ξυπνάς, τότε ξέρεις πόσο σημαντική είναι και πως δεν επιστρέφεται. Κι αν σε απογοήτευσε, αν εισέπραξες εξαιτίας της αδικία ,να θυμάσαι πως ότι κι αν κάνεις μόνο καλό θα βγαίνει από μέσα σου πάντα.

Γιατί την καλοσύνη, δε την κατακτάς..  ή την έχεις ή την πατάς.

 

• Η Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης καθιερώθηκε το 2000 με πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Κινήματος Καλοσύνης (World Kindness Movement), που συσπειρώνει εθνικές μη κυβερνητικές οργανώσεις – μέλη του Κινήματος. Η καλοσύνη είναι ένα θεμελιώδες μέγεθος της ανθρώπινης κατάστασης, που γεφυρώνει τις διαφορές φυλής, φύλου, θρησκείας και πολιτικής.

• Η Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Νοεμβρίου.

 

Νίνα Ρηγούτσου

Ρομαντική και ονειροπόλα...παραδοσιακή Και απόλυτη λογική και δίκαιη. Yδροχόος, αθεράπευτα ελεύθερη, η παιδική ψυχή μου είναι περήφανη για τον ενήλικα εαυτό μου και για την υπέροχη οικογένεια μου... Eιμαι παντρεμένη με τον Sport Billy σε έκδοση μηχανοβιου Ψάλτη και μεγαλώνω μια μικρή Βλαχοπούλου.. Κατάγομαι από τη λατρεμένη και αλησμόνητη Σύρο αλλά ζω τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο ως ερωτικός μετανάστης.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found