• Home
  • Interviews
  • Interviews 2
  • Editors
  • Urban City
  • Urban Deco
  • Urban People
  • Categories
    • Drink / Eat
    • Entertainment
    • Health / Beauty
    • Under the Stars
    • #summer is
  • Contact
  • Home
  • Interviews
  • Interviews 2
  • Editors
  • Urban City
  • Urban Deco
  • Urban People
  • Categories
    • Drink / Eat
    • Entertainment
    • Health / Beauty
    • Under the Stars
    • #summer is
  • Contact

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

04/29/2019

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής καθιερώθηκε το 2009 με πρωτοβουλία της διεθνούς οργάνωσης Make-A-Wish και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου.

Η 29η Απριλίου επελέγη ως Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day), επειδή την ημέρα αυτή του 1980 εκπληρώθηκε η ευχή του επτάχρονου αμερικανού Κρις Γκρέισιους (1972-1980) να γίνει αστυνομικός. Το παιδί, που έπασχε από λευχαιμία, πέθανε τρεις ημέρες αργότερα, αφότου έλαβε το σήμα του αστυνομικού. Η συγκινητική ιστορία του μικρού Κρις αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία της διεθνούς οργάνωσης Make-A-Wish.

• Σκοπός της είναι η εκπλήρωση περισσότερων ευχών και η ανάγκη να μοιραστεί ελπίδα, φως, και δύναμη σε όλα εκείνα τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους.

Share

Editors

Λίνα Καλογερέα
Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

  • Τελευταία Άρθρα

    • Είδαμε την παράσταση | Πέρσες
    • Μενέλαος Λουντέμης – Ο συγγραφέας που μετρούσε τα άστρα
    • Από που πήραν το όνομα τους διάσημες περιοχές της Αθήνας
    • Ο Δρομέας του Κώστα Βαρώτσου
    • Είδαμε την παράσταση | Αγώνες και μεταμορφώσεις μιας γυναίκας






© Copyright LetsBlog Theme Demo - Theme by ThemeGoods