to top

Pan cakes by Liquid Gastropub

Λένε ότι μια εικόνα μαρτυράει 1000 λέξεις αλλά η πρόταση του chef Στέλιου Αρακά, για το menu του Liquid Gastropub στη Σύρο, μας πάει λίγο πιο πέρα. Τι πρέπει να κάνετε; Να δοκιμάσετε τη γαλλική συνταγή pan cakes, με αυθεντικό σιρόπι Καναδέζικου σφένδαμου, μαζί με μεταξένια μαρμελάδα από cranberries.

 

→ Εκεί θα διαπιστώσετε πως θα χρειαστείτε περισσότερες από χίλιες λέξεις, για να εκφράσετε αυτό που γεύεστε…

Φάνης Δαλέζιος

O Φάνης είναι ιδιοκτήτης του liquid gastropub στη Σύρο, ενώ στο χώρο της εστίασης είναι από τις αρχές του 2000. Στην τάση του cocktail έχει μπει εδώ κai τρία χρόνια, που εμπνευστής και "δάσκαλος" του - όπως τον αποκαλεί - είναι ο mixologist Marrio Basso ( Barelldier).

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following