to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο Patmos Aktis Suites & Spa, στην μαγική Πάτμο

Κερδίστε ένα διήμερο στο Patmos Aktis Suites & Spa, στην μαγική Πάτμο

Μπροστά στη θάλασσα σε αμμουδερή παραλία, κοσμοπολίτικο και πολυτελές, με μια μοναδική αρχιτεκτονική που συνδυάζει εντυπωσιακά τα στοιχεία της θρησκευτικότητας, της ελληνικής νησιωτικότητας και της ανατολίτικης παράδοσης, το πεντάστερο ξενοδοχείο «Patmos Aktis Suites & Spa» είναι ένα κατάλευκο συγκρότημα μικρών κτιρίων με κήπους και πισίνες στον κόλπο του Γροίκου, στην Πάτμο.

Απέναντί του βρίσκεται το έρημο Τραγονήσι, ένα μικρό νησάκι που χρησιμεύει ως βοσκότοπος και η «Καλικατσού», μια καλοσμιλεμένη γιγάντια πέτρα μέσα στη θάλασσα που από μακριά μοιάζει με άγαλμα φτιαγμένο από βράχια. Λειτούργησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2011 κι αποτελεί ανακατασκευή κι επέκταση του παλιού Ξενιά του νησιού.

 

 

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον κι ενταγμένο ιδανικά στον οικισμό της περιοχής, παρέχει στους επισκέπτες του φιλοξενία και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές. Οι κατηγορίες διαμονής του χωρίζονται σε σουίτες με πισίνα, σε διώροφες μεζονέτες με ιδιωτικό κήπο και πισίνα, και σε πολυτελή δωμάτια με θέα είτε τη θάλασσα είτε τις βουνοπλαγιές με τα παραδοσιακά σπίτια. Για αυτό άλλωστε μπορεί να φιλοξενήσει από μεγάλες παρέες και πολυμελείς οικογένειες μέχρι ζευγάρια και μοναχικούς ταξιδιώτες.

Όλοι οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι, ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται κυριολεκτικά σαν το σπίτι τους, ενώ η διακόσμηση έχει βασιστεί σε γήινες αποχρώσεις και σε λιτές γραμμές για να διατηρείται συνεχώς μια ατμόσφαιρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η συναρπαστική εμπειρία διαμονής συνεχίζεται και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Το βραβευμένο εστιατόριο «Apocalypsis» προσφέρει κάθε βράδυ ελληνική δημιουργική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα, το bar «Theion» διαθέτει μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ, βασισμένη σε διεθνείς κι ελληνικές συνταγές, το «Anasa Wellness & Spa» χαρίζει σπάνιες στιγμές αναζωογόνησης μυαλού και σώματος, και η μπουτίκ «Ammos» προτείνει στιλάτες επιλογές από Έλληνες σχεδιαστές.

 

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στην Πάτμο, με διαμονή στο Patmos Aktis Suites & Spa !!
Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο instagram:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @Patmos Aktis Suites & Spa στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!

Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found