to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο Kavos Studios, στην πανέμορφη Σίφνο

Κερδίστε ένα διήμερο στο Kavos Studios, στην πανέμορφη Σίφνο

Υπάρχει ένα νησί που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και την πρωτοτυπία της κυκλαδίτικης ομορφιάς του: η Σίφνος συνδυάζει γραφικότητα, γαστρονομία, λαϊκή τέχνη και παράδοση – όλα υπό το λαμπρό φως και τη μαγευτική αύρα του Αιγαίου.

Όλος αυτός ο πλούτος κρατά από την αρχαιότητα, τότε που το χρυσό και το ασήμι γέμιζε το υπέδαφός της, έως και σήμερα με τη μορφή υψηλού επιπέδου τουριστικών υποδομών. Σαν κόρη καλής οικογενείας, η Σίφνος είναι γνωστή για την αναβαθμισμένη αισθητική της και το “Cycladic chic” ύφος της. Διατηρεί, όμως, ένα χαμηλό προφίλ χωρίς εκκεντρικότητες και υπερβολές, που γαληνεύει τον επισκέπτη.

Οι παραλίες της μοιρασμένες, για να βρει ο καθένας αυτό που ζητά. Θα κάνετε βουτιές από τις βραχώδεις πλάκες της Παναγιάς της Χρυσοπηγής. Στις Καμάρες, τον Πλατύ Γιαλό και το Βαθύ θα τα βρείτε οργανωμένα κι όλα στα πόδια σας, μα αν πάλι θέλετε να ανταμειφθείτε μετά από κόπο με κάτι πιο «εσωστρεφές» θα τραβήξετε για Φυκιάδα με πεζοπορία. Κι αν νοικιάσετε σκάφος ή σας «βγάλει ο δρόμος» στη Σίφνο με το δικό σας, θα ανακαλύψετε μικρά μοναχικά κολπάκια, για να αγκυροβολήσετε.

 

 

Η Σίφνος είναι η γενέτειρα του Τσελεμεντέ, του εθνικού μάγειρα της Ελλάδας, με τη μοναδική ρεβιθάδα, το μυρωδάτο μαστέλο, τη σπιτική μανούρα & ξινομυζήθρα, το αγνό της μέλι.

Παντού ευωδιάζει από λεβάντα, βασιλικό, θυμάρι, δυόσμο & μαντζουράνα. Άρωμα αυθεντικότητας «πλημμυρίζει» την Σίφνο των αγγειοπλαστών με τα παραδοσιακά εργαστήρια που βιώνει κανείς τον τρόπο δημιουργίας των ξακουστών πήλινων σκευών της.

 

 

Πάνω στην παραλία Φασολού, δίπλα στο λιμανάκι του Φάρου, προσφέροντας υπέροχη θέα στο νότιο τμήμα της Σίφνου βρίσκεται το Kavos Studios, Pool & Bar. Πάρτε μέρος στο giveaway που τρέχει στο instagram και κερδίστε ένα υπέροχο διήμερο, σε Double Studio, πλήρες ανακαινισμένο με υπέροχη, πανοραμική θεά στο Αιγαίο.. 

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στην Σίφνο, με διαμονή στο Kavos Studios, Pool & Bar !!
Ακολούθησε και τα 3 βήματα:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @Kavos Studios, Pool & Bar στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!

Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

 

Urban Life

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following