to top

2017 από δω η Λίνα. Λίνα από δω το 2017

Σε περίμενα καιρό ή έτσι νόμιζα.Κάθε που πιεζόμουν ή κάτι με στεναχωρούσε σε σκεφτόμουν.
Σχεδόν σε φαντασιώνομουν ως τον πρίγκηπα πάνω στο άλογο που θα έρθει να με σώσει από τα δεινά του κόσμου όλου. Είχα εναποθέσει ελπίδες και όνειρα σε αυτόν σου τον ερχομό σου.Ω ναι, την περίμενα καιρό την ημέρα αυτή.

 

Και κάποιες μέρες ο χρόνος κολλούσε και νόμιζα πως δεν θα έρθει ποτέ η ώρα να σε ανταμώσω. Άσε δε τις φορές που περίμενα κάτι ανυπόμονα και τελευταία στιγμή δεν γινόταν πραγματικότητα. Εκεί να με δεις! Έριχνα κατάρες και ξόρκια και το μόνο που έπαιρνε τον θυμό μου μακρυά ήσουν εσύ · η σκέψη πως θα έρθεις!

Φυσικά και υπήρξαν μέρες που σε ξεχνούσα και για να είμαι ειλικρινής η καθημερινότητα μου ήταν όμορφη. Έλειπε πάντα κάτι αλλά ξέρεις είχα καταφέρει κάποιες μέρες να “θάβω” καλά την ανάμνηση σου και σχεδόν με έπειθα πως δε σε χρειάζομαι!

 

Πάντα κάτι όμως θα συνέβαινε, και τσουπ στο μυαλό μου ξανά εσύ. Ολοζώντανος μπροστά μου να μου χαμογελάς. Έκανα να σε πιάσω αλλά εσύ εξαφανιζόσουν.
Και να όμως που ήρθε η στιγμή μας.
Έσυ κι εγώ.
Εδώ, τώρα, σοβαρά.

 

Είχα προβάρει πολλά λόγια για τούτη ακριβώς την στιγμή.
Τα ξέχασα όμως όλα οπότε ένα έχω να σου πω.
Ετοιμάσου για ακομή πιο μεγάλα πράγματα καλό μου 2017.
Σε περίμενα καιρό και είμαι διψασμένη για όμορφες, ζωντανές και πέρα για πέρα αληθινές εμπειρίες όσο ποτέ άλλοτε!

Χάρηκα για την γνωριμία!

 

Λίνα Καλογερέα

Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found