to top

Ραβιόλες γεμιστές με πατάτα και Σολωμό by Εμμανουήλ Πυθάρας

Η πρόταση για τέλος της εβδομάδας από τον chef  Εμμανουήλ Πυθάρα, είναι πιο ιδιαίτερη. Οι ραβιόλες σήμερα είναι γεμιστές με πατάτα, συνοδεύονται με καπνιστό Σολωμό, λίγες φύτρες φασολιού, μπαμπού, baby corn, νεροκάστανο και φρέσκο chive με μπρικ. Όλο αυτό θα δέσει με χειροποίητη spicy μαγιονέζα και αρωματικά

 

• Η ιδέα έρχεται από την επαφή του chef με την οικογένεια Ελευθεριάδη, που επί 13 χρόνια, παρασκευάζει χειροποίητες ραβιόλες με μεγάλη ποικιλία από γεμίσεις.

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following