to top

Linguine με Pecorino και κονιάκ by Εμμανουήλ Πυθάρας

Το συγκεκριμένο πιάτο έχει ως εξής: Τα linguine είναι βρασμένα μαζί με 3 διαφορετικά είδη τυριών και αρκετή βουβαλίσια κρέμα. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα τεράστιο κεφάλι pecorino και αφού του βάλουμε φωτιά με αρκετό κονιάκ, ρίχνουμε μέσα τα linquine, όπου και ολοκληρώνεται το πιάτο – φλαμπαρισμένο..

 

 

→ Ξεκάθαρα ένα ελαφρύ πιάτο, με ελάχιστες θερμίδες. Ναι!

 

 

 

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following