to top

Γλυκό με leftovers από τσουρέκι

Υλικά:

Τσουρέκια μπαγιάτικα ( καλυτερα)

Φρέσκο βούτυρο

Σιρόπι σφενδαμου

Κρεμα γάλακτος

Κόκκινα φρούτα ( κατεψυγμένα η και φρέσκα) μύρτιλλα, berries,  φραγκοστάφυλα

Καστανή ζάχαρη

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα τσουρέκια σε χοντρές φέτες, τα αλείφουμε με το βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη, τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 μέχρι να λιώσει λίγο η ζάχαρη. Τα βγάζουμε και τα τεμαχίζουμε σε ακανόνιστα κομμάτια Τα βάζουμε σε ενα ποτήρι βαθύ κόκκινα φρούτα περιχύνω με σιρόπι. Χτυπάμε την κρεμα γάλακτος σε σφιχτη σαντιγί και βάζουμε από πάνω γενναίες δόσεις.

Καλη απόλαυση

Γιάννης Βαμβακούλας

Το μόνιμο πρόβλημα του Γιάννη Βαμβακούλα, είναι ότι τον μπερδεύουν με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – άσχετα αν εκείνος δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα. Λατρεύει να μαγειρεύει, αγαπά την Αθήνα – γιατί όπως λέει είναι μια γκόμενα που θέλει ιδιαίτερο χειρισμό & του αρέσουν τα δύσκολα. Μαγειρεύει όπως όταν είναι ερωτευμένος, χωρίς όρια, τον βρίσκει κάνεις στο clumsies στο κέντρο της Αθήνας.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following